Árak

 - minimum foglalás 2 éjszaka - 


Páros foglalás

Páros elvonulás kettesben

35.000 Ft / ház / éj

Foglalás 4 főig


40 000 Ft / ház / éj

Foglalás 5 főig 


50 000 Ft / ház / éj

Foglalás 6 főig 


60 000 Ft / ház / éj

Szolgáltatás díja lebontva 10 000 Ft/fő/éj 

Minimum 4 fő foglalástól 

IFA 550 Ft / fő / éj (18 éven felüliek részére)Fizetés:

Kiemelt időszakokban és ünnepnapokon egyedi árak érvényesek. A fenti árak nem tartalmazzák a 18 éven felüliek számára fizetendő idegenforgalmi adót, melynek díja 550 Ft / fő / éj

Foglalás esetén foglaló fizetendő: 30 % -  a fennmaradó összeg az érkezés napja előtt (1-3 nappal) fizetendő átutalással. 

Ajánlatkérés illetve foglalás menete:

A Vendég a honlapon található elérhetőségeken (e-mail és mobiltelefon) tud szállást foglalni illetve ajánlatot kérni. Miután a Szolgáltató megküldte az ajánlatot, arra történő válasz hiányában az árajánlat 2 napos türelmi idő után törlésre kerül.

A foglalás a teljes szállásköltség 30 %-ának megfizetését követően jön létre és egyben a Házirend és a Foglalási és Lemondási Feltételek elfogadását jelenti. A fennmaradó szállásdíj legkésőbb az érkezést megelőző 1 nappal átutalással fizetendő.

Az árak tartalmazzák az általános forgalmi adó (ÁFA) ajánlattételkor érvényes, törvény által szabályozott mértékét.

A helyi idegenforgalmi adó a szállásdíjon felül fizetendő a helyszínen Vendég/éj alapon. Az idegenforgalmi adó fizetési kötelezettség a 18 év feletti személyekre vonatkozik. 

A honlapon és egyéb fórumokon meghirdetett közvetített szolgáltatásokért és e szolgáltatások közben bekövetkezett balesetekért és károkért a Vendégház üzemeltetője nem vállal felelősséget és nem terheli felelősség. A meghirdetett szolgáltatásokat a Vendég saját felelősségére veszi igénybe. Ide tartozik a Vendégház területén található játszótér és trambulin rendeltetésszerű használata is.

A szállás elfoglalásának feltétele a személyes dokumentumok bemutatása minden vendégre nézve és a szolgáltatások teljes összegének megfizetése.

Az önálló Vendégház csak egyben kiadó. Maximális létszám: 6 fő

A Szolgáltató nem tartózkodik a Vendégházban.

Lemondási feltételek

Amennyiben a foglaló  a foglalástól számított 5 napon belül nem érkezik meg, a Szolgáltató ajánlati és szolgáltatási kötelezettsége is megszűnik.

A foglaló (30 %) megfizetése átutalással történik. A fennmaradó szállásdíj legkésőbb az érkezést megelőző 1 nappal átutalással fizetendő.  A foglaló díja 10 napon túl történő lemondás esetén jár vissza. 

– 10 napon belül történt lemondás esetén a megrendelt szolgáltatás foglalási díja nem jár vissza (30% foglaló)

– 24 órán belüli (1 nap) lemondás esetén a megrendelt szolgáltatások 100 %-a fizetendő lemondási díj. Vendég kijelenti, hogy a lemondási díjakat arányosnak tekinti és azokat elfogadja, ellenkező esetben a foglalását nem véglegesítheti.

Az írásos lemondásnak a megjelölt időpontig a szállásadóhoz meg kell érkeznie. Amennyiben a vendég a jelzett napon nem érkezik meg, és lemondás nem történt, úgy a Vendégházat az Üzemeltető a megrendelés hátralévő időtartamára kiadhatja.

A Szálláshely jogosult a foglalást felmondani és a szolgáltatásnyújtást megtagadni amennyiben:

– a Vendég nem teljesítési fizetési kötelezettségét

– a Vendég nem rendeltetésszerűen használja a szálláshelyet

– fertőző betegségben szenved

– elfogadhatatlan, erkölcstelen, összeférhetetlen magatartást tanúsít a házban és környezetében

© 2022 Parkerdő Vendégház Mátraszentimre
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!